Luchtacrobatieklessen

Circus Okidoki organiseert lessen voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Het is de bedoeling dat je door de circuslessen aandacht besteed aan je lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling. Op school neemt de hersengymnastiek een belangrijke plaats in, wij vinden de lichamelijke gymnastiek ook heel belangrijk. De lessen luchtacrobatiek worden verzorgd door Yentl Hijmans, Esther Hofstede en Sander Boschma. De docenten worden ondersteund door vrijwilligers. De meeste kinderen komen één keer per week naar circus. De luchtacrobatieklessen duren 1.5 uur.

Tijdens de lessen luchtacrobatiek ligt de focus op alle circusmaterialen die in de lucht hangen, zoals doeken (tissue), trapeze en luchthoepel. Je krijgt les van verschillende docenten en leert om te klimmen, draaien en zwaaien. Daarnaast zorgen we voor veel oefeningen om sterker en leniger te worden, waardoor alles in de lucht nog makkelijker gaat. Of je nu al goed kan klimmen in bomen, of dat je hoogtevrees hebt, luchtacrobatiek kan voor iedereen!

Alle groepen geven één keer per jaar een uitvoering in de eigen ruimte voor ouders, vrienden en bekenden.

De lessen vinden wekelijks plaats, kijk hier voor de lestijden van de groepen.

Wil je het eens proberen? Dat kan! Kinderen kunnen één keer gratis meedoen met een luchtacrobatiekles of gebruik maken van ons introductie-aanbod van drie luchtacrobatieklessen voor €6,-. Daarna word je lid. Dus, als je klaar bent om te bewegen, te klimmen en plezier te hebben, wacht dan niet langer en geef je nu op via: circus.okidoki@gmail.com. Want iedereen kan het!